Jeg tilbyder...
Velkommen til min hjemmeside...

I min dagpleje tilbyder jeg en tryg og genkendelig hverdag. Her er der god tid, nærvær, masser af plads til leg både inde og ude, sund mad og årstidsrelaterede aktiviteter. Alt sammen i hyggelige familiære omgivelser. 

Jeg er et udpræget ude menneske. Vi har en dejlig have, som børnene kan lege frit og sikkert i. Der ud over går jeg på legeplads, i parken (hvor vi også kan fodre ænder), på kollega besøg og også i Zoo.
Mulighederne er mange... 🙂 Vi keder os aldrig!
 
Er vi inde er der også mulighed for at være kreative med at tegne, male, lave perler, klippe og klistre...
Desuden hygger vi også med sang, højtlæsning, dans og musik. Der er også masser af legetøj, som børnene kan hygge sig med - både inde og ude!

Vigtigt er det at skabe et et trygt miljø, hvor der er rart at være. Børnene vil ALTID komme i første række, og de vil få en god og spændende hverdag, hvor de forskellige alderstrin bliver tilgodeset.

Jeg bruger tid på at lære børnene ting, som jeg mener er vigtigt, at børn kan. Det være sig at behandle ting, mennesker og dyr ordentligt og venligt, selv at tage jakke og sko på, færdes i naturen med respekt, spise pænt, holde bordskik, løse mindre konflikter selv og rydde op efter sig selv.
Når børnene hjælper til med oprydningen, borddækningen mv. giver det små succes oplevelser, og de er for mig en vigtig ting i hverdagen.

Jeg tager med jeres tilladelse gerne en masse billeder af jeres barn i dagplejen. Disse deles på vores lukkede Facebook side, hvor i forældre og bedsteforældre kan følge med i hverdagen.

Inden jule ferien og sommerferien slutter vi af med at hygge sammen, børn og voksne. Det plejer at være rigtigt hyggeligt! :O)

Onsdagen før Kr.Himmelfarts weekenden holder vi bedsteforældre - og forældre kaffe i haven, hvilket har været en kæmpe succes og super hyggeligt. :O)


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Winnie i København | Svar 29.03.2011 12.28

Det er en dejlig hjemmeside, hvis jeg skulle have mit barn i dagpleje, men nu er jeg selv Farmor og Mormor.
Men det er også et godt billede af dig.

Hilsen

Birte Asmussen 29.03.2011 15.19

Tusinde tak for de søde ord... :O) Altid dejligt med lidt ros! :O)
Kh. Birte

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

05.09 | 07:17

Sorry. I can not help you. Contact Odense kommune and see if they can help you.

...
04.09 | 09:01

I am looking for a flexible daycare center where I can bring my 3 boys to, for some full days in the upcoming 8 weeks.Any spaces available?

...
14.03 | 13:02

Hejsa
Jeg har stor udskiftning i år af alle 5 børn, og som det ser ud, nu har jeg slet ingen pladser før januar 2021 - Kontakt mig evt på 25317096 -

...
14.03 | 01:02

Hej Birte :)
Kan man også først skrive sig op hos dig når barnet er født?
Eller hvordan fungere det? Dvs. Vi først skal bruge en plads i ca. April 2020 :)

...
Du kan lide denne side